duminică, 6 octombrie 2019

Seminarul ”Journey Experience” la Constanta




Seminarul ”Journey Experience” este cel care a dat un nou curs vieții mele acum 8 ani de zile, în octombrie 2011, când am văzut-o pentru prima oară pe Brandon Bays pe scenă la Praga – pentru că pe atunci seminariile Journey nu se țineau și în România.

Brandon ne-a purtat atunci – și de atunci încoace – într-o călătorie spre noi înșine, spre partea cea mai frumoasă, mai puternică și creativă din noi înșine, învățându-ne cu profesionalism și rafinament cum să străpungem vălurile de emoții negative care acoperă strălucirea Sinelui Superior și să ne eliberăm de ele.

Seminarul de bază în metoda Călătoria nu oferă doar instrumente practice de a gestiona emoțiile negative care ne blochează viețile, relațiile, carierele, ci contine o bogatie de mesaje profund umane si ne transformă radical perspectiva asupra a ceea ce noi numim de obicei ”emoții negative”, privindu-le ca pe tot atâtea mesaje intuitive și generând astfel un grad imens de libertate interioară.


Scriu toate acestea pentru că săptămâna viitoare voi susține acest seminar la Constanța, așa că dacă știți persoane care au nevoie de astfel de cunoștințe și instrumente de gestionare a vieții interioare, vă rog să distribuiți – iar pe cei care vă îndeamnă inima să veniți, vă aștept să ne regăsim în minunata atmosferă a seminariilor ”Journey”.


Sunt 3 zile de lucru interior intens, concentrat, după care, cum spuneam, acum 8 ani, viața mea s-a împărțit în ”înainte de Journey” și ”după Journey”.


Linkul la evenimentul pe Facebook il gasesti aici:

https://web.facebook.com/events/520725735345090/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu