Contact


Bine ai venit!
Iti multumesc ca esti alaturi de mine.
Vei gasi aici franturi din viata, crezurile si visurile mele.
O tentativa de auto-exprimare si de rezistenta in acelasi timp. Rezistenta fata de o lume in care valorile profund umane se pierd tot mai mult in iuresul goanei... dupa ce? Si pare ca ni se cere sa consideram asta ca fiind ceva normal.
In cea ce ma priveste, chiar cu riscul de a fi acuzata de inadaptare, continui sa cred in omenie si in valorile sufletesti. De aia am si devenit psiholog - pentru a vindeca (in mine mai intai si apoi in ceilalti) tot ceea ce omoara omenescul, sufletescul, delicatetea si suavitatea din inimile noastre.
Deci, un blog despre valori profund umane, in care nostalgia unei vieti in care autenticul, frumusetea, binele inving se converteste in forta de a merge inainte si de a afima aceste valori. De fapt, tanjim cu totii dupa aceste valori, chiar daca nu ne dam seama.
Stii cand se vede asta? Cand intalnim un suflet curat, o valoare autentica, o vorba buna, un cuget cinstit. Atunci, nu stim nici noi de ce, respiram mai usor, ne revine zambetul pe fata, ne relaxam, ne regasim.
Deci, un blog despre regasirea a tot ce e mai frumos in noi...
Patricia Cihodaru
3 iunie 2010

MA POTI CONTACTA LA:
Email: patricia.cihodaru@gmail.com
Telefon: 0722.65.71.55

Programarile se fac de luni pana vineri intre orele 9.00-12.00.
Poti lasa un sms in cazul in care nu raspund la telefon si te voi contacta ulterior.

Un comentariu:

  1. Buna ziua,
    Ma numesc Raluca Agasanu. M-am nascut si locuiesc in Bucuresti. Am asistat ieri, pentru prima oara la seminarul gratuit despre Metoda Calatoria. Inca nu am citit cartea. Mi-am comandat-o prin Internet si o voi lua vineri de la Oficiul Postal de care apartin, din Bucuresti. Ma intereseaza cand veti face seminarul CALATORIA in Bucuresti. Pana atunci voi fi citit cartea. P.S. Nu sunt interesata in seminarul CONTRA DEPRESIEI pentru ca am un serviciu lejer, ca sa nu spun direct placut, fac sport - tenis de camp cand este timp frumos, fitness cand ploua, dans - salsa si bachata lunea si miercurea si cursuri de teatru martea si joia, dar nu teatru terapeutic, ci teatru, teatru - vom juca intr-o piesa adevarata in jurul datei de 17 decembrie, ascult numai muzica care imi place, inclusiv la serviciu. Eu am lucrat pe sanatate la mine (chistulete hormonale mici, mici la sani) cu Metoda Doctorului Bradley Nelson CODUL EMOTIILOR, dupa METODA SILVA (mentala) si ambele au functionat si functioneaza, dar DORESC SA PROBEZ SI METODA CALATORIA. Rezultatul exerciului de ieri a fost ca am iertat-o pe domnisoara Alina Roman, ea m-a iertat pe mine, ca fiecare merge "in buna pace" pe drumul ei pentru ca eram prea, prea diferite pentru a fi prietene, fara nici un punct in comun, eu fiind genul CU PICIOARELE PE PAMANT, iar ea "prea aeriana" in opinia mea. Deci, intrebarea mea este: cand veniti in Bucuresti pentru un seminar de o sambata sau de o duminica? In Noiembrie anul acesta sau poate in Decembrie? Va multumesc pentru raspuns. Raluca Agasanu princesaralu@hotmail.com

    RăspundețiȘtergere