Evenimente

Al treilea seminar “Journey Intensive” cu Brandon Bays în Bucureşti: 2-4 mai, 2014

Între 2-4 mai 2014, pentru a treia oară într-un an de zile, Brandon Bays, celebra expertă în vindecarea minte-corp, autoarea best-seller-ului „Călătoria” şi a metodei de vindecare emoţională cu acelaşi nume, revine în Bucureşti! 

Ea va susţine Seminarul „Journey Intensive”, în care predă metoda „Călătoria” – atât elementele de bază, cât şi un modul de abilităţi avansate.

Evenimentul se adresează tuturor celor interesaţi de propria dezvoltare personală, dar în egală măsură părinţilor care vor să înveţe cum să gestioneze emoţiile proprii în relaţia cu copiii lor, medicilor, psihologilor, psihoterapeuţilor, profesorilor, educatorilor, celor care lucrează ca traineri sau coach – în general tuturor celor în profesia sau viaţa cărora emoţiile joacă un rol important.

Pentru detalii şi înscrieri accesaţi www.thejourney-romania.ro.    


Brandon Bays revine în România intre 4-6 octombrie 2013 pentru a sustine Seminarul “Journey Intensive”– o buna practica internationala

Seminarul de baza al formarii ca practician in metoda "Calatoria" si o buna ocazie de auto-vindecare ibndiferent de domeniul vietii in care ne dorim sa se produca schimbari, revine in Romania intre 4-6 octombrie 2013!

Detalii si inscrieri pe www.thejourney-romania.ro.

“Journey Intensive”, cu Brandon Bays – Un seminar de excepţie pentru prima data în România!

Între 31 mai – 2 iunie 2013, Brandon Bays, expert în vindecare holistică si autoarea best-seller-ului „Călătoria”, va susţine la Bucureşti Seminarul "Journey Intensive" – celebru în peste 45 de ţări pentru beneficiile multiple pe care le aduce în toate domeniile vieţii.

“Journey Intensive”, cu Brandon Bays – Un seminar de excepţie pentru prima data în România!
În cadrul acestui Seminar, Brandon Bays predă în detaliu un cumul de procedee puternice şi simple de vindecare emoţională şi dezvoltare personală reunite în ceea ce ea numeşte metoda „Călătoria”.
Seminarul se adresează:

    1.  Celor care doresc să afle şi să vindece cauzele emoţionale ale afecţiunilor lor fizice. Procedeul permite eliminarea stresului din corp, ajutându-l astfel să găsească firesc calea spre vindecarea de boli dintre cele mai diverse. În alte ţări procedeul e compensat de unele case de asigurări pentru anumite categorii de boli, iar în Africa de Sud e folosit în serviciile de urgenţă ale spitalelor;
    2. Celor care caută o cale blândă, dar puternică, de a scăpa de tulburări emoţionale ca depresie, anxietate, atacuri de panică, stres post-traumatic, abuzuri de orice tip, dependenţa de alcool, tutun, droguri etc. „Călătoria” nu este, însă, doar o metodă de intervenţie extrem de eficientă, ci şi un excelent mijloc de prevenţie a tulburărilor emoţionale, atât de necesar în societatea actuală – dat fiind numărul crescând al adulţilor cu depresie şi al copiilor cu tulburări comportamentale, al cazurilor de violenţă în şcoli etc;  
   3. Celor care se confruntă cu blocaje în carieră, rupturi relaţionale, dificultăţi în relaţiile cu copiii etc. Metoda acţionează profund asupra rănilor emoţionale, tiparelor mentale, limitelor şi blocajelor interioare, ajutând oamenii să se elibereze de ele şi să îşi redefinească drumul în viaţă;
   4. Specialiştilor din domeniul sănătăţii – medici, psihologi, psihoterapeuţi, practicieni ai medicinei complementare –, precum şi trainer-ilor şi life-coach-ilor, care astfel îşi vor completa arsenalul de metode de vindecare şi optimizare personală cu un instrument accesibil, profund şi eficient;
   5. Profesorilor, pedagogilor, diriginţilor şi directorilor de şcoli care pot învăţa modalităţi concrete de abordare a problemelor de comportament şi învăţare ale elevilor. În Anglia, utilizarea metodei în şcoli a dus la o reducere de 97% a violenţei în rândul elevilor şi o creştere a ratei de promovare de 91-93%;
  6. Tuturor celor interesaţi de dezvoltare personală, care vor să se elibereze de un trecut dureros şi să îşi construiască viaţa pe care şi-o doresc.
                  În cadrul Seminarului Brandon Bays va preda noţiunile teoretice ce stau la baza metodei, aplicaţiile practice ale acesteia, precum şi un set de abilităţi avansate. Între 31 mai – 2 iunie 2013, românii vor învăţa secretele acestui procedeu care generează, după cum spune un absolvent al Seminarului, un nivel de schimbare preţios şi rar.

Informaţii şi înscrieri pe www.thejourney-romania.ro.
Evenimentul este organizat de Asociaţia pentru Dezvoltarea Inteligenţei Emoţionale şi Centrul de Sănătate şi Viaţă O&D.Patricia Cihodaru - Psiholog  
Seminarul "Journey Intensive" pentru prima dată în România!

logo   Vino în "Călătoria" care-ţi transformă viaţa!
box_top.gif
          
   Pentru prima oară în România

                Brandon Bays
                        va susţine
    Seminarul Journey Intensive
       

                 31 mai – 2 iunie 2013
                            Bucureşti
box_bottom.gif
„Călătoria” -  cel mai puternic şi eficient program de vindecare şi transformare a vieţii.

Metoda prezentată în cadrul acestui seminar, numită metodaThe Journey ("Călătoria") are la bază experienţa profund transformatoare şi eliberatoare care a vindecat-o pe Brandon Bays în 6 săptămâni de tumora cu care a fost diagnosticată în urmă cu 20 de ani. Citeşte mai multe aici.

Dacă:
 • Depresiaanxietatea sau stresul sunt prezente în viaţa ta
 • Te simţi blocat sau simţi ca viaţa poate insemna mai mult
 • Te confrunţi cu probleme de sănătate
 • Ai obişnuinţe şi deprinderi negative de care nu poţi scăpa şi care te fac să te simţi deprimat sau apatic
 • Îţi doreşti să fii mai împlinit în viaţa relaţională
 • Vrei să afli cine eşti tu cu adevărat,
vino alături de noi la Seminarul Journey Intensive!

Afli cum poţi să-ţi accesezi subconştientul şi să te eliberezi de blocaje emoţionale şi fizice, vechi de ani de zile.

Înveţi instrumente simple, dar radicale, pe care le poţi folosi ulterior în toate  domeniile vieţii tale. 

Obţii rezultate profund transformatoare şi permanente.

„Călătoria”  s-a dovedit utilă în tratarea bolilor fizice, tulburărilor emoţionale, problemelor relaţionale, blocajelor în carieră şi în gestionarea celor mai dificile circumstanţe de viaţă.Costul seminarului:
 • 285 Euro dacă te înscrii până pe data de 1 aprilie 2013
 • 300 Euro după 1 aprilie.
 • Pentru participanţii din aceeaşi familie se acordă reducere de 10%.
Plata se poate face în două rate, prima rată (50% din costul seminarului) până pe 1 aprilie şi a doua rată până pe 25 mai.
Costul acoperă participarea la toate manifestările seminarului pentru cele 3 zile (sesiuni, exerciţii, pauze de cafea), materiale, traducere in limba română (seminarul se va desfăşura în limba engleză).

Pentru informaţii suplimentare contactaţi-ne pe office@thejourney-romania.com sau la numerele de telefon: 0723.93.37.64, 0722.65.71.55, 0757.66.95.77.

Evenimentul este organizat de Asociaţia pentru Dezvoltarea Inteligenţei Emoţionale şi Centrul de Sănătate şi Viaţă O&D.

                                                                                                              Inscrie-te

ONCOSUPORT BUCUREŞTI
-          O comunitate de suflet –

Ce zice lumea...
             Unii ne numesc ONCOSUPORT - Centrul de Informare, Consiliere şi Terapie Integrativă pentru persoanele diagnosticate cu cancer şi aparţinătorii lor (membrii familiei şi prieteni apropiaţi), înfiinţat de Patronatul Medicinei Integrative.
Alţii vorbesc despre serviciile noastre:  
o   Informare: în centrul nostru afli despre instituţiile la care trebuie să te adresezi în funcţie de nevoile tale şi care este programul acelor instituții, primeşti sprijin privind utilizarea informaţiilor şi poţi participa la evenimente de socializare.
o   Consiliere (consiliere vocațională, consiliere psihologică, asistență psihologică, asistență socială, grupuri de suport): eşti susţinut să iei decizii privind modalitatea de rezolvare a problemelor tale, expunându-ţi-se toate posibilităţile de acţiune cu consecinţele acestora.
o   Terapie integrativă: vei fi integrat în mai  multe tipuri de terapie, precum activități de terapie ocupațională, informare și consiliere profesională.

De fapt, cine suntem noi?
Suntem câţiva oameni sufletişti care ne-am propus să ajutăm persoanele ce au primit diagnosticul de cancer să facă tot posibilul pentru a se vindeca şi a-şi creşte calitatea vieţii în acest proces.
Fiecare dintre noi am avut în familie sau printre prieteni cel puţin o persoană dragă care a suferit de această boală. Aşa că ştim cu ce te confrunţi după ce ai primit acest diagnostic.
Vrem să îţi fim alături şi să te ajutăm să îţi păstrezi încrederea, curajul, stima de sine şi calitatea vieţii. Serviciile noastre completează cu succes serviciile medicale, pentru că ştim că în lupta pe care o duci cu boala nu e suficient doar tratamentul medical. Ştim că lupta pentru viaţă şi sănătate este asociată cu un grad crescut de stres, aşa că vrem să-ţi fim aliaţi de nădejde care să-ţi insufle tărie sufletească, credinţă şi speranţa reuşitei.
Ştim că Organizaţia Mondială a Sănătăţii a definit sănătatea, încă din 1946, drept „stare de bine bio-psiho-social”. Starea ta de bine din punct de vedere biologic este în grija medicului la care te tratezi. Noi ne îngrijim de bunăstarea ta psiho-socială.
În centrul nostru vin persoane care:
ü  au nevoie de informaţii privind cancerul şi traseul pe care îl au de urmat în căutarea vindecării – organizăm întâlniri lunare cu medici de familie şi oncologi care au răgazul să-ţi răspundă la întrebări, pentru că având mai multe informaţii vei avea un sentiment crescut de control asupra situaţiei;
ü  conştientizează impactul psihologic al acestui diagnostic şi vor să înveţe să gestioneze stările emoţionale negative (depresie, anxietate, atacuri de panică) cu care se pot confrunta după primirea diagnosticului şi care pot sabota tratamentul. În România educaţia emoţională e aproape absentă de câţiva zeci de ani. Noi vrem să umplem acest gol prin serviciile de consiliere psihologică şi psihoterapie – în cadrul cărora vei parcurge un itinerariu interior, alături de persoane sufletiste, care te respectă în unicitatea ta şi te ghidează, cu tact şi delicateţe, prin meandrele sufletului pentru a vindeca rănile emoţionale;
ü  au nevoie de consiliere în domeniul asistenţei sociale – cu privire la dreptul la pensii, alocaţii, indemnizaţii şi alte ajutoare de care pot beneficia din partea Statului şi despre care nu ştii. Asistentul nostru social explică fiecăruia drepturile pe care le are şi paşii pe care trebuie să îi parcurgă pentru obţinerea acestor drepturi. În plus, avem ONG-uri prietene ale proiectului al căror obiectiv este să sprijine persoane aflate în situaţii dificile de viaţă spre care te putem îndruma în funcţie de nevoile tale;
ü  caută un loc de muncă sau au probleme la actualul loc de muncă datorită diagnosticului primit. Cei care ne vizitează primesc consiliere vocaţională – sunt sprijiniţi în întocmirea unui CV, iar în discuţiile cu specialiştii noştri li se identifică interesele, aptitudinile şi experienţa profesională pe care le au şi sunt îndrumaţi spre angajatorii cu care suntem în legătură;
ü  nu vor să străbată drumul greoi al vindecării singuri, ci alături de prieteni adevăraţi şi rude. Organizăm evenimente de socializare: proiecţii de film, spectacole, evenimente distractive etc. – pentru că în momentele dificile ai nevoie să-ţi poţi abate gândurile şi către partea luminoasă a vieţii. Ai să vezi astfel că povestea ta nu e una izolată – există oameni asemeni ţie de la care poţi învăţa şi pe care îi poţi ajuta şi tu, împărtăşindu-le experienţa ta;
ü  în calitatea de aparţinători ai persoanelor cu acest diagnostic, înţeleg necesitatea de a învăţa cum să-i susţină pe cei din familie afectaţi de această boală. Organizăm şedinţe de informare şi grupuri de suport pentru cei din familia persoanei diagnosticate cu cancer. În cadrul lor, cei dragi ţie pot afla cum să-şi învingă propriile temeri şi tristeţi, cum să se poarte şi să comunice mai bine cu tine şi cum să gestioneze mai bine situaţiile dificile prin care treceţi împreună;
ü  au un moral ridicat şi îşi doresc să împărtăşească din experienţa proprie şi să îi ajute pe alţii prin activităţi de voluntariat. Deci, dacă eşti tânăr, student sau te afli la vârsta pensionării şi doreşti să fii activ în viaţa comunităţii din care faci parte vino alături de noi!
După cum vezi, suntem mai mult decât un centru de consiliere. Suntem o comunitate de suflet, o mare familie care îşi propune să-i susţină pe aceia dintre noi care primesc un diagnostic prea greu pentru umerii lor. Vrem să fim alături de tine şi să te ajutăm astfel încât să te regăseşti mai puternic, îmbogăţit interior, vindecat.
Centrul Oncosuport există pentru că ştim că persoanele diagnosticate cu cancer nu trebuie lăsate singure!

ÎNVINGEM CANCERUL. ÎMPREUNĂ!

Adresa:
Centrul ONCOSUPORT
Str. Constantin Dobrogeanu Gherea, nr. 150, etaj 5, ap. 10, sector 1, Bucureşti.
Telefon: 021. 269.32.77, email: bucuresti@informatiicancer.ro, website: informatiicancer.ro.Fii mama sociala!

Drumul meu prin viata m-a adus la un moment dat la SOS Satele Copiilor Romania unde am intalnit o echipa de oameni extrem de muncitori si dedicati, daruiti binelui celor din jur prin servicii sociale adresate copiilor fara parinti.

In centrul grijii pe care ei o ofera copiilor se afla, desigur, figura materna - asa ca una dintre preocuparile lor principale consta in a gasi persoane potrivite pentru aceasta sarcina ce implica multa responsabilitate, dar si satisfactii pe masura, ce tin de co-crearea unui destin al unei fiinte umane libere si increzatoare in viata.


Dedicare, altruism, iubire, rabdare, puterea de a trece peste obstacole dintre cele mai dificile - acestea sunt trasaturile pe care le-am observat la mamele sociale de la SOS Satele Copiilor Romania.


Daca vrei sa te numeri printre aceste femei exceptionale, contribuind la dezvoltarea si inflorirea unor suflete de copii in adulti sufletisti, autonomi si creatori, intra pe http://fiimamasociala.blogspot.com!
Începând cu data de 9 Mai 2011
Serie de workshop-uri sub titlul:


CURAJUL DE A FI TU INSUŢI
Indiferent de rolul pe care îl jucăm în societate, de poziţia pe care o avem în cadrul firmei unde lucrăm, de impresia pe care o facem celorlalţi, avem o imagine despre noi înşine. Ea ne spune cine suntem, ce putem şi ce nu putem să facem, ce roluri şi responsabilităţi ne putem asuma.
Adesea, stima de sine scade şi devenim proprii noştri „terorişti”: ne subestimăm, devenim excesiv de critici şi intoleranţi, nu reuşim să ne depăşim eşecurile şi ne minimalizăm succesele. Această imagine de sine ne influenţează performanţele, relaţiile, aspiraţiile şi idealurile.
Workshop-ul conţine prezentări teoretice, aplicaţii practice şi jocuri proiectate de către psihologi pentru a transforma această forţă din culisele vieţii noastre – imaginea de sine – în cel mai puternic aliat în drumul spre succes profesional şi împlinire personală! 

Ce vei învăţa:

 • Să gândeşti sănătos despre tine şi despre ceilalţi
 • Să identifici diferenţele între ce crezi tu despre tine şi ce cred ceilalţi
 • Să îţi transformi defectele în calităţi
 • Să depăşeşti teama de a vorbi în public şi frica de eşec
 • Să primeşti criticile în mod constructiv
 • Să te exprimi în felul tău unic
 • Să te autodefineşti şi să-ţi stabilizezi stima de sine
 • Sa iţi dezvolţi inteligenţa emoţională
 • Sa îţi consolidezi sănătatea relaţională
 • Sa ai curajul de a fi tu însuţi.

Trainer: Patricia Cihodaru – psiholog şi psihoterapeut la Clinica Tri-San.

Workshopul este structurat in 2 module:
-       Modulul de iniţiere – 4 sesiuni x 3 ore (9, 11, 16, 18 mai)
-       Modulul de consolidare – 4 sesiuni x 3 ore.

Sesiunile se vor desfăşura in intervalul 18,00 – 21,00 la Clinica Tri-San.

Investiţia personală per modul este 380 lei.
Participarea la modulul de iniţiere nu impune prezenţa şi la modulul de consolidare!
Persoanele care se înscriu la ambele module beneficiază de o reducere de 15%.

Înscrierile se fac pana pe 5 mai la:
Clinica Tri-San
Str. Tudor Vianu, nr. 3 (reper - Calea Dorobanţi)
tel 021- 233.88.70, 021- 233.88.71


Februarie 2011

3 Februarie 2011:

Look şi wellness cu Biosthetique


Într-o după amiază geroasă de 3 februarie 2011 am poposit în plăcuta, calda şi romantica „La Bibliothèque” (un concept admirabil ce reuneşte un salon de înfrumuseţare şi o bibliotecă), unde am fost invitată să vorbesc despre wellness din punct de vedere psihologic. Cei de la Biosthetique lansau produse bio pentru îngrijirea părului şi a pielii capului şi au vrut ca un psiholog să le spună şi cum să se îngrijească şi de ce e ÎN capul lor.
Frumoasă ideea - care aparţine Agenţiei de PR Primeroadmedia (www.primeroadmedia.ro) -, nu? Şi eu am admirat-o, aşa încât… am dat curs invitaţiei.

Locul s-a umplut repede de fete frumoase care au trecut prin mai multe faze ale răsfăţului – machiaj, coafat şi… tehnici psihologice de îmbunătăţire a stării psihice. Rezultatul? Fetele au devenit tot mai frumoase la coafor şi la cosmetică, iar la psiholog au trecut printr-o tehnică de relaxare, au conştientizat ce le face fericite, au participat la jocuri haioase şi au enumerat motivele pentru care sunt recunoscătoare Vieţii. Au plecat frumoase coz, cu zâmbetul pe buze şi, desigur, cu cate un cadou!

Vrei să ştii şi tu ce au aflat fetele în seara cu pricina? Click aici.