joi, 8 noiembrie 2018

Împrietenirea cu emoțiile - evenimentele lunii noiembrie 2018


Acum mai bine de 5 ani aduceam în România, împreună cu dr. Cristina Răduță, primul seminar despre metoda de vindecare emoțională ”The Journey” numit ”Călătoria Intensiv” (”The Journey Intensive”), susținut de Brandon Bays, expert în vindecarea minte-corp.
Începusem practica metodei Călătoria cu 2 ani înainte. Am citit cartea în anul 2011 și am iubit imediat acest mod de a lucra cu emoțiile proprii, împreună cu perspectiva spirituală, atât de eliberatoare, oferită de acest procedeu. Am parcurs tot Programul de formare ca practician. În jurul meu au început să apară oameni care îmi cereau să îi ghidez prin această metodă, ceea ce am și început să fac cu entuziasm.
Ceea ce nu știam atunci și aveam să aflu pe măsură ce lucram cu această metodă era cât de... speriați suntem noi, oamenii, de emoțiile negative. Nu avem educație emoțională pe scară largă, ceea ce face ca emoțiile noastre să fie un tărâm necunoscut, adesea de-a dreptul neconștientizat. Și ce simțim adesea față de necunoscut? Teamă, ezitare, nesiguranță... În cazul acesta, teamă de propriile emoții – pentru că nu știm ce să facem cu ele și avem o mulțime de prejudecăți despre ele, care adesea ne aduc în pragul bolilor emoționale sau fizice etc.
De aceea, mai des decât am crezut inițial, aveam să asist în procedeul Călătoria persoane care îmi spuneau fie că nu simt nimic, fie că le era teamă să se deschidă față de viața lor emoțională, fie că le era jenă că pot simți teamă ori vulnerabilitate (mai ales bărbații) sau furie, ostilitate (mai ales femeile).



De aceea, în ultima vreme am conceput o serie de cursuri de împrietenire cu emoțiile noastre, ca semnale valoroase de la sufletul nostru.
Mi-am propus să folosesc cunoașterea și experiența pe care am acumulat-o atât ca psihoterapeut (în ultimii 20 de ani), cât și ca practician al metodei Călătoria (în ultimii 7 ani) pentru a vă învăța cum să gândiți sănătos despre trăririle voastre – chiar și cele mai puțin plăcute – cum să vă comportați când ele apar în conștiință, cum să nu le mai reprimați și ce să faceți pentru a nu face rău – altora sau vouă înșivă – când emoțiile negative par să preia controlul.

În luna noiembrie vă invit, așadar, în București la o serie de evenimente de vindecare emoțională în care:
  •         Vom depăși frica de emoții
  •         Vom afla de ce anume sunt ele importante și sănătoase pentru viața noastră
  •         Vom identifica resursele care se ascund în fiecare emoție, chiar și în cele neplăcute
  •         Vom folosi instrumentele metodei ”Călătoria” de Brandon Bays pentru a ne debarasa de emoțiile negative reprimate care ne blochează succesul, relațiile, încrederea în noi înșine, echilibrul interior ori chiar sănătatea.
Începem cu un eveniment-cadou (adică free), numit ”Metoda Călătoria și ABC-ul igienei emoționale” și care va avea loc vineri seara, 16 noiembrie, între orele 18.30 – 21.30.
Vom petrece o seară plăcută, la un ceai cald, vorbind despre cum anume metoda ”Călătoria” ne ajută să ne echilibrăm interior atunci când emoțiile negative ne umbresc viața.

Înscrierile la acest workshop se fac până pe 14 noiembrie la ora 14.00, aici:

Găsești evenimentul pe FB aici: https://www.facebook.com/events/1945560672205592/

Urmează alte 3 workshopuri:
1. Gestionarea sănătoasă a furiei prin metoda Călătoria, care va avea loc sâmbătă, 17 noiembrie 2018, între orele 10.00 – 17.00.
Metoda de vindecare emoțională Călătoria se distinge prin blândețea, rafinamentul și eleganța cu care abordează toate emoțiile în general. În felul acesta ea ne ajută imens să trăim sănătoși și liberi de emoțiile negative pe care de obicei le reprimăm, le negăm sau le judecăm, cu efecte uneori dezastruoase pentru echilibrul nostru interior sau chiar pentru sănătatea fizică (așa-numitele boli ”cauzate de stres” sau ”pe fond nervos”).
În cadrul acestui workshop:
·         învățăm modalități sănătoase de a gândi despre furie
·         aflăm ce să facem când ne cuprinde furia
·         conștientizăm resursele ascunse în furie, prin introspecții ghidate
·         lucrăm cu instrumentele de vindecare emoțională Călătoria pentru a ne eliebra de furia stocată din trecut
·         învățăm ce să facem de acum încolo când mai simțim furie, pentru a o gestiona frumos și sănătos.
Evenimentul acesta îl găsiți și pe FB aici: https://www.facebook.com/events/342568986516319/ 

2. Cum scăpăm de teamă, blocaje și anxietate prin metoda Călătoria, duminică, 18 noiembrie 2018, între orele 10.00 – 17.00.
Anxietatea îți dă de furcă? Ai atacuri de panică? Fobii? Nu știi cum să gestionezi fricile copilului tău sau timiditatea lui?
Toate acestea au un numitor comun: starea de frică și nesiguranță. Și pentru a le depăși trebuie să înveți cum să gândești despre ele pentru a te elibera mai întâi de teama de teamă, apoi să știi ce să faci cu teama atunci când ea apre, în orice formă s-ar manifesta ea.
Aceasta ne propunem să facem la acest workshop, unde:
- înveți despre frica sănătoasă și cea nesănătoasă
- afli perspectiva metodei Călătoria asupra fricii blocate în corp
- primești instrumente de a elibera teama blocată în corp
- înveți cum să gestionezi pe viitor teama, panica, anxietatea, în cazul în care ele ar mai apărea, astfel încât să trăiești liber de fricile de tot felul care, poate, îți afectează încă viața.
Pentru a te înscrie la acest workshop click aici:

3. Vindecarea relațiilor prin metoda Călătoria, sâmbătă, 24 noiembrie 2018, între orele 10.00 – 17.00.
Dacă nu ne eliberăm de emoțiile negative pe care le-am reprimat în relațiile dificile pe care le-am avut – fie cele de la birou, fie de business, fie cele personale – le vom purta cu noi în noile relații și le vom sabota astfel, întrucât vom gândi, aproape irezistibil: ”Dar dacă iar mi se întâmplă la fel? Dacă și această persoană se va comporta ca și șeful/colegul/partenerul/iubitul(a) din trecut și mă va răni iar?” Gândind astfel, generăm comportamente de apărare care vor suprinde persoana din fața noastră și vom ajunge să determinăm exact situațiile de care ne temem.

La acest workshop învățăm cum să ieșim din această buclă distructivă și să ne regăsim puterea de a merge înainte în viață cu curaj, încredere și prospețime, după ce am asimilat lecțiile de viață din relațiile trecute.

Investiție: 300 lei/workshop.
Preț înscriere timpurie: 240 lei/workshop dacă te înscrii și plătești până miercuri, 14 noiembrie 2018.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu