sâmbătă, 22 iulie 2017

Corpul tău îți strigă: ”Ai grijă de mine!”


În viața ta ocupată câtă atenție dai corpului tău? Câtă grijă ai de el?

Am văzut azi un video în care se punea, cutremurător și trezitor, întrebarea: 

”Dacă ai avea un cal de 1 milion de dolari l-ai lăsa să stea treaz toată noaptea, să muncească toată ziua, i-ai da mâncare nesănătoasă? Nu? 
Dar un câine de 20 de dolari? Nu?
Sau o pisică de doar 2 dolari? Nu? 
Atunci de ce i-ai face asta corpului tău?”


Deși trupul fizic este baza vieții noi îl agresăm zilnic cu diferite obiceiuri nesănătoase și îl punem pe ultimul loc pe lista de priorități (sau chiar îl uităm cu desăvârșire în goana noastră zilnică după… nimic).

Și totuși, în fiecare secundă a vieții noastre, inteligența infinită a corpului ne servește cu devotament traiul în această lume.

Și nu doar junk food, alcoolul și alte substanțe de care devenim, uneori, dependenți ne intoxică trupul, ci și emoțiile negative (frica, tristețea, furia, lipsa de sens, îngrijorarea, devalorizarea etc.) pe care le reprimăm și astfel le imprimăm în celulele corpului, de unde ulterior ele pot răbufni prin afecțiuni fizice (bolile generate de stres) sau emoționale (anxietate, atacuri de panică, depresii, blocaje, inhibiții).

În metoda ”Călătoria” ne conectăm la această inteligență a corpului care lucrează 24 de ore din 24 pentru ca noi să trăim, accesăm stresul emoțional cu care am împovărat capacitatea înnăscută de vindecare și regenerare a corpului și îl eliberăm prin procedee simple, blânde, alinătoare de vindecare emoțională.

Vino să descoperi și să te împrietenești cu inteligența tăcută a corpului tău prin metoda de vindecare emoțională ”Călătoria” la Seminarul Journey Intensive din 8-10 iunie 2018, în București.


E o alegere pentru care corpul tău îți va mulțumi întreaga viață!


 IMPORTANT!

În calitate de partener al Companiei Journey am privilegiul și bucuria să vă pot oferi un discount de 50 de euro din prețul seminarului.

Până pe 15 august prețul este de 347 euro, dar cu voucherul pe care vi-l ofer vă puteți înscrie cu prețul de 297 euro.

Pentru a obține acest discount scrieți-mi la email: contact@scoalaemotiilor.ro și spuneți-mi ce vă place la metoda ”Călătoria”. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu