sâmbătă, 22 octombrie 2016

”Călătoria” de la masca ”Zen” la puterea autentică


Emoțiile negative pe care le trăiești uneori te fac să te simți slab? Când crezi că ești ”Zen”, se întâmplă câte ceva care te face să îți ieși din pepeni, să ai un atac de panică sau să intri în depresie? Crezi că emani doar pace și zâmbet în mijlocul furtunilor vieții, dar nu faci decât să-ți reprimi emoțiile dureroase?
            Când vine vorba despre emoții, pe care le considerăm în general doar niște semne de slăbiciune, foarte ușor putem pretinde că nu trăim nici o emoție negativă pentru a ne păstra imaginea în ochii proprii sau ai altora. Pentru a părea puternici, invincibili, invulnerabili. Sau pentru a părea spirituali, Zen etc.
             E timpul să privești adevărul în față: oricât de tare, calm, nobil ai vrea să fii, tot ai, din când în când, trăiri negative. Și vei avea toată viața. Deci, ce faci cu emoțiile negative dacă vrei să rămâi puternic, cu mintea limpede, Zen?
            Calea care-ți permite să fii în același timp puternic și sincer cu tine însuți este metoda ”Călătoria”, concepută acum mai bine de 20 de ani de către Brandon Bays, expertă în vindecarea minte-corp și autoarea bestseller-ului cu același nume.
            Este vorba despre un set de instrumente de intervenție în plan emoțional născute prin geniala îmbinare de procedee occidentale de vindecare emoțională cu tehnici orientale de introspecție și conștientizare. Ele îți permit să privești direct în inima emoțiilor negative, să le accepți, să le exprimi, să ierți și astfel să te eliberezi de ele.
            Echipat cu trusa de instrumente ”Journey” nu mai este nevoie să te prefaci că nu ai emoții negative și să ”le bagi sub preș”, pentru că vei ști clipă de clipă ce să faci cu ele.
            Și, pentru că nu poți pleca la drum decât de unde ești, nu de unde ai vrea să fii, decide aici și acum că e timpul să privești dincolo de masca ta Zen pentru a afla cine ești cu adevărat! Da, priveste dincolo de mască si o sa ai suprize plăcute! Pe lângă faptul că îți dezvăluie puterea din spatele fiecărei emoții negative, ”Călătoria” îți arată și că ești mult mai frumos decât ai crezut vreodată! 

            Te astept la Seminarul ”Journey Intensive” pe care il voi sustine între 28-30 octombrie 2016 în București si unde poti învăța cum să îți transformi emoțiile negative în tot atâtea surse de putere autentică, de onestitate, de creativitate, entuziasm și bucurie de viață.

            Detalii și înscrieri pe www.thejourney-romania.com.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu