luni, 12 octombrie 2015

CALATORIA PRIN ȘI DINCOLO DE DEPRESIE


Kevin Billett este un trainer îndrăgit în domeniul dezvoltării personale care a pornit pe calea cunoașterii de sine după ce încă din adolescență suferise de depresie cronică. Când totul părea pierdut pentru el – circumstanțele exterioare erau extrem de nefavorabile, iar interior era epuizat de tot ce încercase pentru a se elibera de starea apăsătoare și gri care îi devenise un modus vivendi, un prieten i-a făcut o programare la o ședință cu un practician al metodei Calatoria concepută de Brandon Bays.

Acela fost momentul de turnură în viața lui. În acea ședință a încheiat cu depresia și a pornit pe drumul recompensator al unei vieți pe care de atunci a început să o perceapă plină de sens. Timp de 20 de ani Kevin a aplicat apoi și a predat la rândul lui diferite instrumente din gama Calatoria (The Journey).
În ultimii doi ani de zile a început să scrie o carte și a conceput un seminar, ambele cu scopul de a contribui la eliberarea oamenilor de pretutindeni de vălul întunecat al depresiei.
Cartea va apărea în curând, iar seminarul creat de el, numit ”Out of the blue – eliberarea de cauzele reale ale depresiei” a fost deja susținut în câteva țări – și vine în curând și în România! (vezi mai jos). El oferă o abordare inedită, axată pe aplicații practice, a factorilor care creează, concură, facilitează sau întrețin depresia, oferind soluții pentru fiecare în parte.
Ceea ce face ca eficiența metodelor propuse de Kevin să fie evidentă încă de la primele procese aplicate este și faptul că el prezintă un mod cu totul nou – simplu, profund, genial – de a gestiona emoțiile negative. De obicei, noi reprimăm durerea emoțională, furia, tristețea, teama până în punctul în care nici măcar nu mai știm că le trăim. Aceasta ne face să trăim într-un spațiu gri, fără culoare, savoare sau vibrație, să ne simțim amorțiți interior.
Kevin spune că în chiar emoțiile noastre se află cheia pentru eliberarea de ele și ne oferă ocazia să experimentăm pe propria piele aceasta în cadrul sesiunilor practice. ”Doar când experimentăm rezultatele deschiderii față de propriile emoții simțim cu adevărat în corpurile noastre, la nivel celular, că este în regulă să simțim emoții, că suntem în siguranță și este sănătos să fim vii din punct de vedere emoțional”, spune Kevin.
În perspectiva lui Kevin depresia este un fel de ”cuvertură” de amorțire emoțională, de lipsă de trăire, de viață, care ne acoperă sufletul. Seminarul ”Out of the blue” își propune să dea la o parte această ”cuvertură” și să dezvăluie tot ce e mai frumos și mai plin de semnificație în sufletele participanților.
Kevin continuă: ”Acum e rândul tău. Te invit să experimentezi eliberarea de depresie, odată pentru totdeauna. Vei experimenta procese care au fost concepute pentru a ajunge la rădăcinile depresiei tale și care te vor ajuta să regăsești claritatea, pacea, egalitatea – și orice altă expresie care descrie cum ai vrea să fie viața ta dacă depresia nu ar mai face parte din ea.
Te rog aplică ceea ce înveți: de partea cealaltă se află libertatea.”


Kevin va susține

Seminarul ”Out of the blue – eliberarea de cauzele reale ale depresiei”
în București, la Rin Grand Hotel,
între 30 octombrie - 1 noiembrie 2015.
Detalii și înscrieri la:
http://www.thejourney-romania.com/Evenimente/OutOfTheBlue.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu