joi, 3 iunie 2010

WELCOME!

Bine ai venit!
Iti multumesc ca esti alaturi de mine.
Vei gasi aici franturi din viata mea, crezurile si visurile mele.
O tentativa de auto-exprimare si de rezistenta in acelasi timp. Rezistenta fata de o lume in care valorile profund umane se pierd tot mai mult in iuresul goanei... dupa ce? Si pare ca ni se cere sa consideram asta ca fiind ceva normal.
In cea ce ma priveste, chiar cu riscul de a fi acuzata de inadaptare, continui sa cred in omenie si in valorile sufletesti. De aia am si devenit psiholog - pentru a vindeca (in mine mai intai si apoi in ceilalti) tot ceea ce omoara omenescul, sufletescul, delicatetea si suavitatea din inimile noastre.
Deci, un blog despre valori profund umane, in care nostalgia unei vieti in care autenticul, frumusetea, binele inving se converteste in forta de a merge inainte si de a afima aceste valori. De fapt, tanjim cu totii dupa aceste valori, chiar daca nu ne dam seama.
Stii cand se vede asta? Cand intalnim un suflet curat, o valoare autentica, o vorba buna, un cuget cinstit. Atunci, nu stim nici noi de ce, respiram mai usor, ne revine zambetul pe fata, ne relaxam, ne regasim.
Deci, un blog despre regasirea a tot ce e mai frumos in noi...
Patricia Cihodaru
3 iunie 2010

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu