luni, 8 iunie 2015

duminică, 7 iunie 2015

Ediția a V-a a Seminarului ”Journey Intensive” în Sinaia a fost un succes! Urmează ediția a VI-a, între 2-4 octombrie 2015!






Între 29-31 mai 2015, la Sinaia a avut loc ediția a V-a a seminarului ”Journey Intensive” cu Brandon Bays, autoarea metodei de vindecare emoțională ”Călătoria”.

Într-o atmosferă foarte plăcută de deschidere, sinceritate și acceptare deplină a tot ce este omenesc în noi Brandon ne-a invitat încă o dată într-o ”Călătorie” interioară pentru a ne vindeca resentimentele, durerile emoționale despre care nu am putut vorbi cu nimeni, stresul de diferite tipuri care ne macină pe tăcute etc. etc..

Metoda ai cărei pași îi predă Brandon în cadrul acestui seminar s-a născut din povestea sa de vindecare și din expertiza ei în diverse forme de terapii asimilate și practicate de-a lungul întregii ei vieți și s-a continuat apoi, de-a lungul a mai bine de 20 de ani, în mii de alte povești de vindecări emoționale iar, acolo unde era vorba despre afecțiuni psihogene, chiar în vindecări de natură fizică, prin înlăturarea stresului emoțional care a stat la baza declanșării bolii sau a facilitat instalarea acesteia.

Ca la fiecare început de seminar de acest gen, participanții vin cu oarecari rezerve, neîncrederi, temeri, neștiind la ce să se aștepte. Întâlnind însă sufletul cald al lui Brandon, deschiderea ei mentală și generozitatea instrumentelor de vindecare emoțională predate, rezistențele se topesc în priviri prietenoase, în schimburi de replici sincer amabile, iar temerile se destramă pe măsură ce participanții parcurg seminarul etapă cu etapă.

Și pentru Brandon fiecare seminar în România este o experiență inedită. Poate și datorită originilor sale românești (bunicul ei de pe mamă este român), ea se regăsește în sufletele românilor care participă la seminar. A fost încă o dată plăcut impresionată de deschiderea sufletească a românilor și de evidenta lor dorință ardentă de a se elibera de poverile emoționale puse pe umerii nației noastre de anii îndelungi de oprimări de toate tipurile.

 



În imagine vedeți cina din ultima seara a seminarului, când Brandon a purtat cu bucurie o ie pe care a primit-o cadou, alături de directoarea sa de programe, minunata doamnă Gaby Burt, alături de care a prezentat seminarul. De altfel, cu toții am îmbrăcat bluzele noastre tradiționale pentru a ne afirma românismul, a-l onora așa cum merită și a-l lăsa să strălucească în tot ce are el mai frumos, cum ne îndeamnă și Brandon să facem.

În final, Brandon a anunțat că ne va face același cadou pe care ni l-a mai făcut și în 2013 și în 2014: și în anul 2015 va reveni în România între 2-4 octombrie 2015, pentru a susține un nou Seminar ”Journey Intensive”!

Spun că este un dar pentru că, datorită programului ei încărcat, Brandon nu susține de două ori pe an un astfel de seminar în nici o țară! România este singura excepție de la această regulă, așa că ne simțim onorați și plini de bucurie!


Detalii și informații despre înscrierea la seminarul Journey Intensive din 2-4 octombrie 2015 se vor posta după data de 25 iunie 2015 pe site-ul www.thejourney-romania.com.